Download CV

Ik kan ook bij jou werken!

Heb je een groot project of evenement en zou je wel hulp op locatie kunnen gebruiken? Ik ben beschikbaar voor 32 uur per week om bij jou te komen werken als freelancer. Ik help je graag als communicatieadviseur, specialist vormgeving, webredacteur of grafisch vormgever.

Ik ben een zeer creatieve schakel tussen communicatie en het bereiken van het doel. Ook sterk in netwerken, organiseren en mensen verbinden.

Daarnaast ben ik doel- en oplossingsgericht en ga natuurlijk voor het beste resultaat! Download mijn cv via de button aan de linkerkant voor meer informatie of mail me voor de mogelijkheden op [email protected].

2015 | Eventmanager Landgoed Groenendaal Heemstede

Bij Landgoed Groenendaal in Heemstede heb ik als freelance Eventmanager op locatie gewerkt. Landgoed Groenendaal staat bekend om de bruilofts- en jubileumfeesten maar heeft daarnaast ook een zeer goed gewaardeerd Frans restaurant. Het Landgoed ligt midden in een mooi bos en leent zich erg goed voor de meest uiteenlopende nevenactiviteiten. Mijn werkzaamheden waren: Evenementen organiseren, communicatieplannen maken, team van 5 mensen aansturen op het gebied van bedrijfsmarketing, Facebookbeheer, LinkedInbeheer, netwerken, vormgeven (teksten schrijven, advertenties maken) salesgesprekken, etc.

2008-2014 | Projectleider Vormgeving | Communicatieadviseur

Adviseren en meewerkend aansturen van communicatieteam, teksten schrijven en redigeren, webredacteur. Positioneren en realiseren van de organisatiedoelstellingen i.s.m. het online team & citymarketeer. Crisisteamlid.

2004-2008 | Communicatieadviseur bij Raadsgriffie

Ondersteuning van de raad, communicatie, teksten schrijven, informeren van burgers, presentaties maken, websitebeheer etc.

2003-2004 | Procesmanager - UWV Haarlem

Analyseren van processen, signaleren van knelpunten binnen de processen en het initiëren van procesverbeteringen.

2002-2003 | Beslisser WAO - UWV Haarlem

Het bepalen van de hoogte en de duur van WAO uitkeringen en het terugvorderen van teveel betaalde uitkeringen.

2001-2002 Intercedent - Tempo Team Haarlem

Bemiddeling tussen werk en werkzoekenden. Werven van potentiële opdrachtgevers en flexkrachten. Behaald resultaat: 2e van de regio Noord-Holland qua omzet.